Altijd op de Hoogte van Stubbe Waddinxveen

Stubbe Waddinxveen Rijdt Elektrisch

Zevenhuizen, 27 februari 2015

De directie van Stubbe Waddinxveen heeft deze maand haar eerste elektrische auto gestart. Daarnaast is het gehele wagenpark van Stubbe uitgebreid met nieuwe schone en zuinigere bussen. Het bedrijf dat gespecialiseerd is in betonboren, asfaltzagen, frees- en sloopwerk heeft duurzaam en milieubewust ondernemen hoog in het vaandel staan.

Duurzaam ondernemen
Duurzaam en milieubewust ondernemen is voor Stubbe Waddinxveen een belangrijk punt. Tijdens alle werkzaamheden houdt het betonboor- en zaagbedrijf rekening met het milieu. Het afvoeren en recyclen van puin dat vrijkomt bij het slopen, zagen, frezen en boren is hier al tijden onderdeel van. Milieubewust en zuinig rijden is de volgende stap die Stubbe heeft genomen op het gebied van duurzaam ondernemen.

Chevrolet Volt
Niels Helling, eigenaar van Stubbe Waddinxveen heeft in februari zijn Chevrolet Volt in ontvangst genomen. De Chevrolet Volt is een bijzondere elektrische auto met een lage CO2-uitstoot. Het is één van de meest populaire elektrische auto’s van Nederland.

In 2012 won de Chevrolet Volt in Europa de ‘Auto van het Jaar’ verkiezing. Tijdens de eerste 80 kilometer rijdt de Volt helemaal emissievrij door gebruik te maken van de volle acculading aan elektriciteit in zijn batterij. Wanneer de accu leeg raakt, zorgt een benzine-aangedreven motor-generator automatisch voor een vergroting van de actieradius met nog eens 500 kilometer op een volle tank.

Naast de aanschaf van de Chevrolet Volt is het wagenpark van Stubbe Waddinxveen ook uitgebreid met nieuwe, schone en zuinigere bussen.

Het dienstenpakket van Stubbe
Stubbe is gespecialiseerd in het boren, zagen, frezen en slopen van beton en andere steenachtige materialen. Dit alles gebeurt zo milieuvriendelijk mogelijk.

De doelgroep van Stubbe Waddinxveen
Het bedrijf heeft in de afgelopen 30 jaar al boor-, zaag-, frees- en sloopwerk uitgevoerd voor:

  • Particulieren
  • Gemeenten
  • Bedrijven
  • Waterschappen

Onderscheidende factoren
Met het elektrisch en zuinig rijden onderscheidt Stubbe Waddinxveen zich van concurrenten. Ook op het gebied van veiligheid, maatwerk, kwaliteit en werkgebied wil Stubbe Waddinxveen zich onderscheiden.

Veiligheid staat voorop
Stubbe voert klussen op een veilige manier uit aan de hand van hoge veiligheidsstandaarden. Het bedrijf is VCA gecertificeerd en al het personeel is gediplomeerd.

Hoge kwaliteitsnorm
Het bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring en legt de kwaliteitsnorm hoog voor zichzelf. Stubbe voert zelf onderhoud uit aan machines en gereedschappen in een eigen werkplaats, zodat deze in topconditie blijven.

Stubbe staat open voor maatwerk
Stubbe levert maatwerk. Dankzij een eigen werkplaats is het mogelijk om materiaal aan te passen aan het project. Nieuwe boren ontwikkelen voor een bepaald project is eerder regel dan uitzondering.

Overal in Nederland actief
Stubbe boort, zaagt, freest en sloopt overal in Nederland. Van zaagwerkzaamheden in de Maastunnel tot het boren van gaten voor heipalen in Bodegraven en draadzagen in Zaandam.

Contact opnemen met Stubbe Waddinxveen B.V.
Voor geïnteresseerden is Stubbe Waddinxveen als volgt te bereiken:

Telefoon: 010-2098009
E-mailadres: info@factoring-concurrent.nl
Adres: Wollefoppenweg 12
Postcode: 2761 DP
Plaats: Zevenhuizen

Contactgegevens

Daarom Stubbe

  • Gediplomeerd personeel
  • Top kwaliteit gereedschap
  • VCA gecertificeerd
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Stubbe Waddinxveen Scoort in Boren en Zagen

Waar veel bouwbedrijven omvielen tijdens de crisis, is Stubbe-Waddinxveen fier overeind gebleven. “We doen wat we beloven en we zijn altijd bereikbaar”, verteld Freda Helling. “We hebben er iets harder aan moeten trekken, wat meer offertes moeten uitbrengen, maar onze omzet is in de afgelopen jaren gelijk gebleven.”

Stubbe-Waddinxveen boort en zaagt in beton, asfalt en steen. “Ons werk is heel afwisselend. Soms slopen we een viaduct, andere keren snijden we betonplaten bij boerderijen op het land in stukken en we doen renovaties. Juist het afwisselende maakt dit werk zo leuk. Soms hebben we grote en ingewikkelde projecten, maar gelukkig niet altijd. Die boog moet niet altijd strak gespannen staan.

We hebben hart voor onze zaak en hart voor ons personeel. Zij moeten niet voor ons werken, maar voor zichzelf. Ons personeel helpt mee om onze zaak op te bouwen en wij helpen mee aan de ontwikkeling van ons personeel. Ze volgen allemaal het EVC-traject waarbij ze in een jaar een opleiding doen die normaal gesproken drie jaar kost. Deze cursus doen ze naast het werk, zodat we altijd gekwalificeerd personeel hebben. De opleiding is tot boorder/zager en heeft Mbo-niveau 3.

Wij kunnen niet zonder ons personeel en zij niet zonder ons. Die wisselwerking is voor ons belangrijk.”

Download het gehele artikel (Het Ondernemingsbelang, editie 2014)

Scoren met Boren en Slagen met Zagen

In 2005 besloot Niels Helling zijn bedrijf Helling Beton

bewerking samen te laten gaan met Stubbe Boor en Zaagbedrijf. Een avontuur dat Freda, zijn vrouw, vol enthousiasme met hem is aangegaan. “Weet je hoe leuk ik het vind om me als vrouw in een mannenwereld staande te houden? Toen Niels vijftien jaar geleden startte met zijn eigen boorbedrijf, liep ik ook al een jaar met hem mee op de bouw. Het is een wereld waar ik me helemaal in thuis voel.”

Niels en Freda Helling runnen met z’n tweetjes hun bedrijf, dat inmiddels een bekende speler is in de wereld van bouw- en renovatieprojecten én die van de weg- en waterbouw. Maar ook particulieren weten hen te vinden bij de voorbereiding van verbouwingen in- en om de woning.

“Denk daarbij aan openslaande deuren naar de tuin, de vaste trap naar zolder, een rookkanaal voor een open haard, de voorbereiding voor vloerverwarming maar ook het slopen van muren en het infrezen van water- en elektraleidingen valt hieronder.

Tevens kunnen we worden ingeschakeld bij vochtproblemen in de kruipruimte. Je ziet, Stubbe is niet voor één gat te vangen.”

Download het gehele artikel (Het Bodegraafs Nieuwsblad, 22 sept. 2011)

Boren met Respect voor je Omgeving

Om verzakking tegen te gaan, moest de fundering van het Colloseum in Den Haag versterkt worden. Het bleek niet zo’n eenvoudige klus als gedacht ondanks dat de fundering waar de gaten in geboord moesten worden, boven de grond lag. Met rond 50 mm moesten 26 gaten, 6.40 meter diep geboord worden, dwars door de fundering.

Onder de pilaren, in de stenen muur waar men wilde boren zaten platen van natuursteen tegen de wand en vóór de muur stonden grafmonumenten. Deze mochten niet beschadigd worden en werden vóór het boren verwijderd dat betekende dat men niet de mogelijkheid had om een statief aan de muur te bevestigen voor de boor. Er moest dus vanuit de hand, 6.40 diep geboord worden en dan ook nog recht. Een karwei voor de vakman dus!

Download het gehele artikel (Boorinfo Magazine nr. 4 2008)