Beton, Asfalt en Steen Zagen: Al Meer dan 30 Jaar een Specialimse

Voor het zagen van beton, asfalt en steen hebben wij een zeer breed assortiment aan zaagmachines. Met deze machines kunnen wij elk gewenst project aan. Of het nu gaat om een zaagsnede van vijf centimeter diep, vijftig centimeter lang of een zaagsnede van dertig centimeter diep en honderd meter lang. Stubbe heeft voor ieder project het juiste gereedschap in huis.

Waarom Beton, Asfalt of Steen Zagen?

Er kunnen vele redenen zijn waarom u een stuk beton, asfalt of steen gezaagd wilt hebben. Hieronder de redenen van andere tevreden opdrachtgevers:

 • Plaatsen van straatwerk
 • Plaatsen van grastegels tegen de zijkant van een asfalt- of betonweg
 • Het zagen van dilatatievoegen
 • Herinrichten bedrijven terrein
 • Plaatsen van detectielussen onder het wegdek
 • Het zagen van neggekanten
 • Sleuf in het asfalt vrij maken
 • Kabels/leidingen onder de weg plaatsen
 • Plaatsen van betonklinkers op een parkeerterrein
 • Het zagen van steen voor raam of deur sparingen
Offerte Ontvangen

Contactgegevens

Daarom Stubbe

 • Professioneel personeel
 • Top kwaliteit gereedschap
 • VCA gecertificeerd
 • Meer dan 30 jaar ervaring

Stubbe is Zaag Specialist Omdat

Kwaliteit

Kwaliteit is belangrijk tijdens het asfaltzagen. Het gebruik van verkeerde machines of verkeerd gebruik van de juiste machines kan dramatische gevolgen hebben. Bedenkt u maar eens hoeveel tijd en geld het kan kosten als een bedrijf door een fout een leiding of detectielus doorzaagt.

Stubbe heeft inmiddels meer dan 30 jaar ervaring met het zagen van asfalt. In die 30 jaar tijd is een interne opleiding opgezet om nieuw personeel op te leiden. Ook worden alle machines en het gereedschap intern onderhouden. Dit is de enige manier om 100% zeker te weten dat het voldoet aan de hoge kwaliteits eisen van Stubbe.

Heeft u een beton-, asfalt- of steenzaagklus? Neem dan contact op met Stubbe.

Snelheid

Met 30 jaar ervaring beseft Stubbe één ding heel goed. Asfaltzagen betekent in veel gevallen spoedwerk. Omdat er een leiding onder het wegdek is gesprongen bijvoorbeeld. Daarom heeft Stubbe als een van de weinige bedrijven altijd een asfaltzaagmachine klaar staan om uit te rijden. Dus als u een spoedgeval heeft staat Stubbe voor u klaar.

Heeft u een spoedgeval? Bel dan direct 010 – 209 8009

Hoe het Zaagproces werkt?

Het zagen in asfalt gebeurd met een speciale asfaltzaagmachine, een speciaal gefabriceerd diamanten zaagblad en accuraat gespoten wegenlijnen.

Er worden wegenlijnen gespoten op het asfalt om aan te geven waar gezaagd moet worden. Een asfaltzaagmachine zaagt vervolgens over de lijn heen om het asfalt los te maken. Het asfalt wordt verwijderd en het zaag werk is gedaan. In de meeste gevallen betekend dit dat een ander bedrijf aan de slag kan met bijvoorbeeld het leggen van een stroomkabel of het plaatsen van betonklinkers.

Asfaltzaagmachine

Het zagen van asfalt vereist een speciale en zeer krachtige zaagmachine. Een asfaltzaagmachine zorgt voor een enorm snelle rotatie van het zaagblad. Dit is nodig want, anders gaat de zaag niet door het asfalt heen. Een asfaltzaagmachine is altijd diesel aangedreven, omdat een elektrische machine niet genoeg kracht kan genereren. Daarnaast zit er een grote watertank in de machine om het zaagblad te koelen. Zonder deze koeling wordt het blad in enkele minuten bot en kan dit voor beschadigingen in het asfalt zorgen.

Zaagblad

Om asfalt te zagen is altijd een speciaal gefabriceerd diamanten zaagblad nodig. Het zaagblad komt namelijk onder enorme druk te staan tijdens het zagen in asfalt. Veel meer druk dan tijdens het zagen in andere materialen. Om die druk aan te kunnen worden de zaagbladen onder speciale omstandigheden gemaakt.

Daarnaast zijn de zaagtanden van diamant. Diamant is vrijwel de hardste stof op aarde en een absolute noodzaak om door het taaie asfalt te zagen. Helaas vervliegt diamant als het te warm wordt. Door de enorme rotatiesnelheid van het zaagblad wordt het blad in enkele seconden te warm. Daarom is er in een asfaltzaagmachine een grote watertank ingebouwd. Vanuit de tank wordt water naar het zaagblad geleid om deze constant gekoeld te houden. Hierdoor vervliegt het diamant niet en kan het zaagblad aan het werk blijven.

Ontvang Binnen 24 Uur een Vrijblijvende Offerte

ZagenBorenSlopenFrezen

AsfaltBetonBuizen / LeidingenSteenHardsteenNatuursteen

Na het aanvragen neemt Stubbe zo snel mogelijk vrijblijvend contact met u op